Jongeren

Aanmelden

Ben je tussen de 16 en 28 jaar en heb je behoefte aan contact met andere jongeren? Wil je nieuwe mensen leren kennen en wil je van planten je hobby maken? Meld je dan aan!

Je krijgt van ons een gratis plantje thuisgestuurd met verzorgingstips. Geef je plantje liefde, aandacht en een beetje water, en zie hem groeien. Vervolgens wordt je in een appgroep geplaatst waar je nieuwe contacten legt. Je helpt elkaar met het verzorgen van je plantje  en tegelijkertijd leer je elkaar kennen. Hoe leuk is dat?!

‘Ik vind het echt een super leuk idee om mensen met dezelfde hobby (plantjes) op deze manier met elkaar te verbinden!’

~ Leon

Hoe werkt Plant a friend?

Een jongere staat met een plantje in de linkerhand en een telefoon met whatsapp in de andere hand.

Stap 1.
Aanmelden

Stap 2.
Plantje thuis

Stap 3.
Appgroep

Stap 4.
Contacten leggen

‘Ga samen eenzaamheid onder jongeren tegen!’

Professionele hulp

Soms is het nodig professionele hulp op te zoeken. Omdat je je erg en misschien ook al lange tijd eenzaam voelt. Als je merkt dat je niet goed meer functioneert in je dagelijkse leven of als er gezondheidsklachten ontstaan. Waar kun je terecht?

Iedereen heeft op zijn tijd behoefte aan een luisterend oor of een goed gesprek. Soms is het moeilijk om je verhaal te vertellen aan de mensen om je heen. Misschien is het te pijnlijk of te privé. Dan kun je bellen of chatten met verschillende speciale ‘hulplijnen’.

Translate